Bedenktijd en klachtenafhandeling

Uw gegevens zijn veilig  

Zodra u uw bestelling bij ons afrekent zorgen wij ervoor dat uw gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding verzonden worden.

Herroepingsrecht/Bedenktijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat u na uw aankoop tot de ontdekking komt dat u eigenlijk iets anders had willen hebben of dat u de gedane aankoop eigenlijk helemaal niet had willen doen. Bij www.electroindustrie.nl doen wij daar niet moeilijk over. Neem binnen 14 dagen na uw aankoop contact met ons op (info@electroindustrie.nl) om uw product te ruilen of retour te sturen. Na deze melding heeft u 14 dagen de tijd om de producten in de originele staat, verpakking en voorzien van alle meegeleverde onderdelen naar ons terug te sturen. Zodra wij de producten hebben ontvangen zullen wij deze verwerken en indien u dat wenst zullen wij binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst van uw product het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten aan u crediteren. Indien u gebruik maakt van deze service zijn de verzendkosten om het product terug te sturen voor uw rekening.

Klachtenafhandeling

electroindustrie.nl doet er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk en correct mogelijk bij u af te leveren. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat er iets niet gaat zoals het gepland is. Indien u een klacht mocht hebben zullen wij er alles aan doen om dit op een correcte manier op te lossen.

Om uw klacht bij ons kenbaar te maken verzoeken wij u ons een email te sturen. U kunt dit doen via het contactformulier op onze website of door een mail te sturen naar info@electroindustrie.nl Vergeet u daarbij a.u.b. niet om een duidelijke omschrijving van de opmerking en/of klacht en het bestelnummer van uw bestelling te vermelden. Na ontvangst van uw bericht zullen wij uiterlijk na 48 uur contact met u opnemen om tot een oplossing te komen.

De waardering van electroindustrie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 2.0/10 gebaseerd op 1 reviews.