Betalen en Verzendkosten

BTW

Alle in onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief 21% Btw.

iDEAL

Bij www.electrospul.nl kunt u gebruikmaken van iDeal betalingen. Deze methode is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Het grote voordeel van iDeal is dat uw betaling direct verwerkt wordt en u de betaling gelijk kunt zien op uw bankrekening. U ontvangt direct een melding dat u de betaling heeft verricht en uw bestelling zal z.s.m. mogelijk worden verzonden.

Paypall

Alle Paypall betalingen die u aan www.electroindustrie.nl doet worden door Paypall gereserveerd. Indien de producten niet geleverd worden kunt u via Paypall een onafhankelijk onderzoek laten instellen. Nadat wij van Paypall een bericht hebben ontvangen dat de betaling is gelukt zullen wij uw bestelling z.s.m. uitleveren. Voor het gebruik van Paypall rekent Paypall 3,4% over het totaal factuurbedrag. Wij berekenen deze kosten aan u door.

Overschrijving

U kunt het totaalbedrag van uw bestelling inclusief btw op rekening NL16 INGB 0667 2604 04 t.n.v. Bootsma Retail Beheer B.V. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben zullen wij uw bestelling opsturen. Vergeet a.u.b. niet om uw ordernummer te vermelden.

Rembours (tot 1000,00)

Wij bieden u de mogelijkheid uw bestelling aan de postbode te betalen (rembours). Voor deze service brengen wij u wel kosten in rekening. Deze kosten (15,95 incl. btw) verschijnen op uw bestelbevestiging zodra u voor de optie rembours heeft gekozen.

Achteraf betalen

Wilt u liever eerst uw bestelling ontvangen en achteraf betalen? Dat kan met Klanra factuur. Wanneer u deze optie kiest tijdens het afrekenen ontvangt u, na goedkeuring door Klarna een factuur welke u dan zelf binnen 14 dagen na ontvangst kunt betalen. Voor deze extra service rekenen wij extra 2,50 aan administratiekosten. Klik hier voor meer informatie. Wanneer u gebruikt maakt van deze extra service gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van Klarna. U kunt deze hier bekijken.

Betaling in termijnen

Wij bieden via Klarna account de optie aan om uw bestelling in termijnen te betalen. Na goedkeuring van Klarna ontvangt u een factuur met daarbij de mogelijkheid om in termijnen te betalen via Klarna. Voor deze service rekenen wij 2,50 aan administratiekosten. Klik hier voor meer informatie. Wanneer u gebruikt maakt van deze extra service gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van Klarna. U kunt deze hier bekijken.

Verzending en verzendkosten

Wij werken uitsluitend met Post.nl en DPD voor onze postverzendingen. Over het algemeen worden alle zendingen uiterlijk 2 dagen nadat u heeft besteld bij u afgeleverd. Voor alle bestellingen vanaf 100,00 rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de 100,00 rekenen wij 9,90 verzendkosten.

De waardering van electroindustrie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 2.0/10 gebaseerd op 1 reviews.